Co pro Vás můžeme postavit?

Home Aktuality Co pro Vás můžeme postavit?
rodinný dům na klíč

Modulární objekt je jednoduché umístit na širokou škálu různorodých pozemků bez náročné přípravy. Montáž i demontáž je velice jednoduchá a tudíž i dobře převozitelná. Co všechno pro vás tedy můžeme udělat?

  1. Rodinný dům

V rámci naší sekce smart bungalovy & architektura máme připravené čtyři základní provedení bungalovů pro rodinné bydlení. Speciální provedení pro víkendové bydlení a designové kanceláře. Unikátní architektura, moderní design, ekologicky šetrná výstavba, precizní provedení bez vedlejších více nákladů a více prací a to za absolutně minimální čas vlastní výstavby jsou důvody, proč si vybrat bungalovy smart module.

  1. Garáž

Na míru vám vytvoříme projekt garáže k vašemu obydlí, který bude skvělým designem ladit s vaším domem a bude maximálně funkční pro vaše efektivní využití.

  1. Zahradní domek

Potřebujete zahradní domek, který bude designově provedený a kvalitně vyrobený? Žádný problém, rádi vám na míru sestavíme projekt zahradního domku, který bude sloužit celé rodině pro jakékoliv účely.

  1. Venkovní sauna

Saunový modul a moderní řešení wellness prostřednictvím modulárních technologií je unikátní díky rychlosti výstavby, unifikaci provedení, robustnosti, odolné konstrukci i investičnímu nákladu. 

  1. Kancelářské zázemí

Modulární kanceláře jsou navržené tak, aby bylo možné je snadno přizpůsobit potřebám zákazníka. Je možné začít s projektem budovy pro malou firmu a každý rok, dva, tři přistavět část kanceláří pro rostoucí potřeby či přesunout nebo prodat. 

  1. Tiny House – Smart Shelter

Ideální řešení pro moderní chatu nebo rentabilní AIRBNB. Náš model Tiny House Smart Shelter je ideální pro jakékoliv pozemkové podmínky a může být kompletně samostatný. 

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu rádi s Vámi projdeme Vaše otázky nebo projekty na online či osobní schůzce. Napište na info@smart-module.cz