Premiové vily Golf Club Beroun

Home Aktuality Premiové vily Golf Club Beroun
Premiové vily Golf Club Beroun

V Červenci jsme dokončili první část projektu, a to dokumentaci pro územní rozhodnutí, Prémiových vil v areálu Golf Club Beroun, které se budou dle plánu realizovat v roce 2023.

Jedná se o území s výhledem na krásné golfové hřiště, kde proběhne výstavba 7 prémiových vil, které budou určeny pro rekreační, či dlouhodobé bydlení. Tento projekt tak bude lemovat golfové hřiště v blízkosti Driving range. Dispozičně zajímavé nemovitosti s nadstandardně rozlehlou terasou v druhém nadzemním podlaží budou zajímavým prvkem zejména díky využitým materiálům jako jsou Alubond, modřín a kov. Každá z nemovitostí dominuje množstvím otevřených a prosklených prostor a to jak v případě 7m dlouhého portálového otvoru směrem do Golfového hřiště, tak kruhovým světlíkem v ose kulatého schodiště, který bude zajišťovat konstantní dávku denního světla v rámci každé z vil. Mimo to ke každé z nemovitostí náleží 1-2 parkovací místa + sdílené místo pro elektromobil.

Vily jsou v dispozici 3kk + venkovní sklad s rozměrem 3m2, dvěma koupelnami a téměr 50m2 terasou s výhledem do krajiny přístupnou z druhého nadzemního podlaží.

Vily Golf Beroun jsou pod společnou záštitou Smart Module a Golf Club Beroun. Prosíme v případě zájmu nás kontaktujte za pomocí kontaktního formuláře ZDE, na emailu info@smart-module.cz, nebo na tel. číslo 736 501 334.