Smart Module pro B2B

Home Aktuality Smart Module pro B2B

Co všechno Vám umíme postavit? 

Modulární objekt je jednoduché umístit na širokou škálu různorodých pozemků bez náročné přípravy. Montáž i demontáž je velice jednoduchá a tudíž i dobře přemístitelná, nebo upravitelná. Co všechno pro vás tedy můžeme udělat?

  1. Kancelářské zázemí

Modulární kanceláře jsou navržené tak, aby bylo možné je snadno přizpůsobit potřebám zákazníka. Je možné začít s projektem budovy pro malou firmu a každý rok, dva, tři přistavět část kanceláří pro rostoucí potřeby či přesunout nebo prodat. 

  1. Tiny House – Smart Shelter

Ideální řešení pro rentabilní AIRBNB. Náš model Tiny House Smart Shelter je ideální pro jakékoliv pozemkové podmínky a může být kompletně samostatný. Může stát samostatně či v prostředí dovolenkového areálu.

  1. Venkovní samostatná sauna

Saunový modul a moderní řešení wellness prostřednictvím modulárních technologií je unikátní díky rychlosti výstavby, unifikaci provedení, robustnosti, odolné konstrukci i investičnímu nákladu. Hodí se na soukromý pozemek i do sportovního či wellness areálu.

  1. Gastro zázemí či butiky

Samostatné objekty pro bistra, cukrárny, kafeterie, pizzerie, beer pointy, nebo prodejní butiky jsou ideálním řešením, realizované buď rekonstrukcí lodních kontejnerů při zachování industriální architektury, nebo kombinací využití unikátního designu nosné konstrukce propojením přednostní výroby obytných kontejnerů.

  1. Sportovní zázemí

Výstavba zázemí sportovišť od kluboven, šaten, sociálního zázemí, po ubytovací kapacitu je dominantní trend ve stavebnictví. Nejčastější využití modulárních staveb je pro fotbalové oddíly, atletické oddíly, hokejové oddíly, baseballové oddíly, ragby, golfové kluby. Tedy všude tam, kde je nutné dodržet hygienické, estetické a funkční řešení a získat maximální kvalitu za minimální čas výstavby.

Velmi často se realizuje výstavba na pronajatém pozemku, nebo v lokalitě, která může být riziková pro živelné pohromy a tedy jiná varianta než výstavba z modulárních prvků není ani přípustná. 

Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu rádi s Vámi projdeme Vaše otázky nebo projekty na online či osobní schůzce. Napište nám na info@smart-module.cz