Výstavba gastro zázemí

Home Aktuality Výstavba gastro zázemí

Jako výrobně modulární společnost se specializujeme i na výstavbu samostatných objektů pro bistra, cukrárny, kafeterie, pizzerie, beer pointy a prodejní butiky.

Tyto objekty jsou ideálním řešením pomocí modulární stavby, které lze realizovat buď rekonstrukcí lodních kontejnerů zachováním industriální architektury, nebo kombinací unikátního designu nosné konstrukce a výroby obytných kontejnerů v našem výrobním závodě.

Unifikace výstavby je jednou z hlavních výhod výrobně modulárního přístupu. Díky jednotnému procesu výroby a stavby můžeme zajistit konzistentní kvalitu a standardy. Strohá funkční architektura navíc přináší jednoduchost a praktičnost, a tím i snadnou údržbu a provoz.

Efektivní a ekologická výstavba je dalším důležitým aspektem, který náš výrobně modulární přístup umožňuje. 

Díky využití moderních technologií a precizní výroby máme kontrolu nad každým krokem stavby, což nám umožňuje šetřit čas a zdroje. 

Optimální nákladovost je důsledkem toho, že výstavba je efektivnější a úspornější.

Nakonec, objekt vyrobený výrobně modulárním způsobem má svou hodnotu nezávislou na pozemku. Mobilita objektu je tedy významnou výhodou, protože v případě potřeby jej můžete snadno přestěhovat na jiné místo.

Pokud hledáte spolehlivého a profesionálního partnera rádi s Vámi projdeme Vaše otázky nebo projekty na online či osobní schůzce.