Náš nový dodavatel – Hevolta

Home Aktuality Náš nový dodavatel – Hevolta
Smart Module a Hevolta

Představujeme Vám našeho dalšího dodavatele, který nabízí jedinečná technologická řešení a přináší tak zlepšení kvality Vašeho bydlení a s tím spojený vyjímečný komfort. Jedná se o značku Hevolta, jejich produkty jsou unikátní provedením, skvělým designem, vytváří chytrý prostor a jsou inspirované přírodou.

A co tedy v Hevoltě dělají?

Pojďme začít nano systémem vytápění, který využívá nejnovější infra technologie a představuje vysoce komfortní  a moderní způsob vytápění. Díky rozdílu v napájení oproti jiným topným infra fóliím zaručuje NanoCloth vyšší životnost.  Navíc infračervené záření je prospěšné pro všechny živé organismy. Můžeme se bavit i o benefitech jako antibakteriálním působení, posilování imunitního systému, tvorba zdravého klimatického prostředí a dalších.

Znáte rekuperaci? Jedná se o systém větrání, kdy se získá teplo, při větrání se využívá energie vzduchu pro předehřátí venkovního čerstvého vzduchu a jeho přívodu do domu. Systém od Hevolta dokáže trojcestně filtrovat a tak zajistí čistý vzduch bez nežádoucích bakterií a prachových částic či zápachu ze zvýšené vlhkosti. Zároveń díky ohřevu vzduchu můžete v zimních měsících ušetřit až 50% energie. 

Chytrý termostat, který Hevolta nabízí můžete ovládat přes hlasové asistenty ale samozřejmě primárně má ovládací dotykový displej a aplikaci do Vašeho mobilního telefonu. Vytápění domácnosti tak je snadné ovládat i mimo domov. 

Jako další vylepšení domácnosti Vám rádi zmíníme skleněné dotykové vypínače a smart zásuvky. Vypínače jsou z tvrzeného skla a tak mají odolnost vůči škrábancům, nárazům a jsou zároveň voděodolné. Ovládání lze opět nastavit přes univerzální dotykové zařízení, aplikaci nebo hlasové asistenty.

Jako poslední věc, kterou využíváme jsou skleněné topné panely v unikátním designu. Topné radiátory umí skvěle vytopit celou místnost a zároveň slouží jako sušáky. Samozřejmě se ovládají pomocí chytrého ovládání a intuitivního displeje i aplikací a hlasovými asistenty. Díky elektronické jednotce, která zabraňuje dalšímu chodu ohřívače Vám spotřebuje jen tolik elektřiny, kolik topný panel přemění na teplo.

Chcete se dozvědět více o možnostech nizozemské kvality a inteligentní domácnosti, které využijeme pro výstavbu Vašeho domu? Napište nám Vaše požadavky na info@smart-module.cz a rádi se s Vámi setkáme v našem vzorovém domě.